Piturca a castigat procesul cu Mititelu si trebuie sa primeasca 7 milioane de euro

După ce joi a anunţat încetarea activităţii la FC Universitatea Craiova, vineri Adrian Mititelu a mai primit o lovitură. Selecţionerul echipei naţionale Victor Piţurcă a câştigat în Civil litigiul cu Adrian Mititelu, care trebuie să îi plătească acum

După ce joi a anunţat încetarea activităţii la FC Universitatea Craiova, vineri Adrian Mititelu a mai primit o lovitură. Selecţionerul echipei naţionale Victor Piţurcă a câştigat în Civil litigiul cu Adrian Mititelu, care trebuie să îi plătească acum despăgubiri în valoare de 7 milioane de euro!

După ce a părăsit FC Universitatea Craiova în urmă cu circa patru ani, Victor Piţurcă s-a adresat comisiilor FRF solicitând plata unei compensaţii de 7 milioane de euro:, reprezentând clauza de reziliere (5 milioane de euro), prima de instalare (1.8 milioane de euro) şi restanţele salariale (200.000 de euro).

Comisiile i-au dat dreptate selecţionerului, dar Adrian Mititelu a atacat această decizie în instanţele civile. Vineri, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca inadmisibilă acţiunea formulată de Mititelu, astfel că Piţurcă trebuie să îşi primească compensaţia solicitată.

Adrian Mititelu are 15 zile la dispoziţie pentru a ataca sentinţa.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;