FC Universitatea si-a stabilit amicalele! Toate se joaca in deplasare

Acest articol conține o galerie de imagini. Pentru a le vedea, accesează sursa
FC Universitatea Craiova a anunţat seria amicalelor din această lună. Toate partidele se vor desfăşura în deplasare, întrucât, momentan, clubul alb-albastru nu are un teren unde să poată evolua. Miercuri, la ora 15.30, FCU va avea programat un

FC Universitatea Craiova a anunţat seria amicalelor din această lună. Toate partidele se vor desfăşura în deplasare, întrucât, momentan, clubul alb-albastru nu are un teren unde să poată evolua.

Miercuri, la ora 15.30, FCU va avea programat un prim meci la Bradu, cu divizionara C din localitate, Atletic, antrenată de Rică Neaga; sâmbătă, 15 februarie, de la ora 12.00, la Motru, cu Minerul; pe 18 februarie, la ora 15.00, la Corabia sau la Vişina, cu FC Vişina Nouă; ultimul meci va fi pe 22 februarie, la Bucureşti, în Giuleşti, de la ora 18.30, în compania echipei Rapid Bucureşti.

Seria amicalelor ar fi trebuit să înceapă astăzi, cu ACS Viitorul Municipal Craiova, dar partida a fost anulată deoarece terenul de la Işaniţa, pe care joacă ACSVM, nu era deszăpezit.

Între aceste teste, FC Universitatea Craiova va aştepta decizia judecătorilor privind accesul pe stadionul „Ion Oblemenco“. Atât jucătorii Robert Săceanu şi Mădălin Ciucă, cât şi antrenorul Nicolo Napoli au confirmat sâmbătă în cadrul unei conferinţe de presă că nu mai acceptă să dispute în alt oraş partidele considerate pe teren propriu.

Pe de altă parte, preşedintele executiv al FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, a dezvăluit faptul că CS Universitatea va fi dezafiliată până la finalul acestui an. „Considerăm că CSU este o echipă artificială, înscrisă în mod abuziv în campionat. Ştiu din surse certe că în 2014 CSU va fi dezafiliată, după alegerile de la FRF“, a afirmat Marcel Iancu.

FC Universitatea Craiova s-a reunit la finalul lunii ianuarie, s-a antrenat prin Parcul „Nicolae Romanescu“ şi pe un teren sintetic, apoi a anulat cantonamentele din Antalya şi Cisnădie din mai multe motive, pregătirea urmând să continue tot pe plan local.

Sursa: Gazeta de Sud

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;