Meciul care ne poate intoarce in play-off

Partida pe care Universitatea Craiova o va disputa mâine, la Bistriţa, ne poate aduce în play-off. O victorie a “alb-albaştrilor” împotriva Gloriei, coroborată cu o victorie a  Bihorului, acasă, cu Olimpia Satu Mare, poate aduce din nou echipa antrenată de Dragoş Bon în partea superioară a clasamentului.

Universitatea se poate reîntoarce în “cărţile” promovării, fiind însă obligată să bată Bistriţa, în deplasare. În acest moment, o victorie a alb-albaştrilor în Ardeal ar însemnă o rocadă între cele două echipe, în clasament.
Dacă Bihorul bate pe Olimpia Satu Mare, Universitatea Craiova sare două locuri, de pe 8,pe 6.

În momentul de faţă, la play-out, Craiova are 12 puncte obţinute în compania echipelor aflate în partea inferioară a clasamentului, mai având de jucat, la acest moment, cu Bistriţa şi UTA. Dacă reuşesc victoria şi se reîntorc în “top 6”, “alb-albaştrii” ar avea 11 puncte în comparaţie cu echipele care se află acum în lupta pentru promovare. Evident, calculele se pot schimba de la o etapă la alta.

Primul meci din play-off - play-out, în Sâmbăta Paştelui

S-a stabilit deja ţintarul după care se vor juca primele meciuri la play-off şi play-out. Echipele vor merge pe teren în sâmbăta Paştelui, pentru prima confruntare, după următorul program:

Echipa 1 - Echipa 6
Echipa 2 - Echipa 5
Echipa 3 - Echipa 4

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;