Alin Popa, suspendat cu FC Universitatea: "Va fi o absenta importanta din jocul nostru ofensiv"

Alin Popa va absenta la meciul Mioveniului de pe terenul celor de la FC Universitatea Craiova. Fotbalistul argeşenilor a fost eliminat în jocul disputat sâmbătă cu Gloria Bistriţa după ce a primit direct cartonaşul roşu în minutul 64 al confruntării

Alin Popa va absenta la meciul Mioveniului de pe terenul celor de la FC Universitatea Craiova. Fotbalistul argeşenilor a fost eliminat în jocul disputat sâmbătă cu Gloria Bistriţa după ce a primit direct cartonaşul roşu în minutul 64 al confruntării, la o intrare dură asupra lui Fizeşan.

Marius Stoica, antrenorul echipei argeşene, spune că Popa va fi o absenţă importantă, însă are jucători buni care îl vor înlocuit în acest joc. "Avem jucători suficienţii de buni pentru a îl înlocui pe Alin la acest meci. Numai că el va fi o absenţă importantă din jocul nostru ofensiv, dar nu mai avem nimic de pierdut şi trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a realiza un joc cât mai bun şi pentru a acumula un punct sau trei puncte după meciul împotriva lor. Am reuşit să îi învingem în tur, aşa că avem motive suficiente să sperăm că putem da lovitura şi la acest joc.", a declarat Stoica.

În tur, Mioveniul a câştigat în prelungirile partidei

CS Mioveni a reuşit să se impună în partida din turul campionatului disputată împotriva celor de la Universitatea Craiova. Argeşenii au bifat un succes cu scorul de 2-1. Meciul a fost unul cu adevărat interzis cardiacilor. Oltenii, susţinuţi fiind de un grup fantastic de suporteri au reuşit să deschidă scorul destul de repede. Numai că în minutul 34, Baird a văzut al doilea cartonaş galben şi oltenii au rămas în 10 la acest meci. Argeşenii au reuşit să revină în meci şi după ce au egalat în minutul 65 al disputei, au reuşit să dea marea lovitură în ultimul minut de prelungire al partidei. Căpitanul Mihai Olteanu a reuşit golul victoriei după o lovitură de cap în urma unei lovituri de la colţul terenului. Un succes al echipei din Mioveni la meciul de vineri le-ar mai da dreptul să spere la un loc de play-off în campionat.

Sursa: Sport Argeş

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;