Vino sa iei autografe de la jucatorii Universitatii!

Biletele se pun în vânzare astăzi

Oficialii Universităţii Craiova au pus ieri la punct toate problemele tehnice legate de desfăşurarea partidei de vineri, în compania echipei CS Mioveni. La Carrefour Severin este amenajat un stand special de unde se pot achiziţiona bilete. De asemenea, suporterii pot cumpăra tichetele de intrare, care vor costa 10 lei, şi de la Piaţa Meva sau de la stadion.

În ziua meciului, vineri, cu începere de la ora 10.30, jucătorii Universităţii Craiova aşteaptă suporterii la Carrefour Severin, pentru o sesiune de autografe şi fotografii. De aici, începând de astăzi, se pot cumpăra bilete pentru partida de vineri, împotriva CS Mioveni ,care se va desfăşura cu începere de la ora 16.00
Elevii lui Dragoş Bon au efectuat ieri două antrenamente, unul la Craiova şi cel de-al doilea în Balş. După-amiază a avut loc o şedinţă de recuperare fizică.

Aşteptăm suporterii noştri de pretutindeni să ne fie alături, la această partidă. Echipa se va afla încă de joi la Severin. Vineri, de la ora 10.30, aşteptăm susţinătorii noştri la o sesiune de fotografii şi autografe.
A spus preşedintele Marcel Iancu

Pentru partida de vineri, preţul unui bilet este de 10 lei. Tichetele pot fi achiziţionate de la Carrefour Severin, Piaţa Meva şi de la stadion.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;