Bon: "U nu pierde play-off-ul, ne intalnim acolo si vom juca decisiv"

FC Universitatea Craiova a pierdut cea de-a treia întâlnire cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 0-1. Echipa pregătită acum de Dragoş Bon a înregistrat totuşi un rezultat onorabil în Zăvoi, în ciuda tuturor greutăţilor peste care trebuie să treacă în fiecare

FC Universitatea Craiova a pierdut cea de-a treia întâlnire cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 0-1. Echipa pregătită acum de Dragoş Bon a înregistrat totuşi un rezultat onorabil în Zăvoi, în ciuda tuturor greutăţilor peste care trebuie să treacă în fiecare zi.

La finalul meciului cu CSM, antrenorul Universităţii a vorbit despre jocul pierdut, despre atmosfera de la echipă, de absenţe, dar şi despre şansele la play-off.

”Am încercat cu toate forţele noastre să nu facem de râs Universitatea Craiova. Am întâlnit o echipă bună şi e greu să joci aproape o repriză cu un om în minus, mai ales că noi nu suntem încă pregătiţi fizic. Ne lipsesc Acka şi Mitic. CSM este disciplinată şi are un antrenor tânăr, ambiţios şi nu văd de ce Vâlcea nu ar putea să ajungă în Liga I. “U” nu pierde play-off-ul, ne întâlnim acolo şi vom juca decisiv. La echipa atmosfera e bună, chiar dacă nu avem casă, stadion, teren de antrenament. În ciuda greutăţilor, ne prezentăm onorabil. Numele “Universitatea Craiova” îi motivează pe jucătorii mei. “U” Craiova suntem noi!”, a spus după meciul din Zăvoi Dragoş Bon.

Bon nu a uitat şi de rivalii de la CS Universitatea şi a trimis săgeţi că aceştia. ”Cealaltă echipă din Craiova nu are drept de promovare, nici măcar nu poate intra în play-off. Trebuie să vorbim de normalitate aici. Cum să vină o echipă nou înfiinţată şi să ajungă aşa în Liga I şi apoi poate chiar în cupele europene? Noi l-am susţinut pe domnul Burleanu pentru şefia FRF. Trebuie să fie corectitudine faţă de toţi participanţii din serie”, a declarat DRAGOS BON (foto, Dan Lixandru), antrenorul Universitatii Craiova.

Foto: Dan Lixandru

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;