Trei fosti jucatori au castigat la FIFA - stiridesport.ro

După ce Marc Wotte și staff-ul său au câștigat la FIFA drepturile financiare împotriva Universității Craiova, iar Știința ar trebui să achite 74 000 de euro în săptămânile următoare, alți foști angajați ai clubului din Bănie au obținut o sentință similară. 

Mai exact, australienii Michael Baird, Josh Mitchell și Joshua Rose au avut câștig de cauză în procesul cu FC Universitatea Craiova. Primul a evoluat și în tur pentru formația alb--albastră, însă și-a cerut drepturile financiare pentru perioada 2006-2009. Conform gsp.ro, forul european a obligat Universitatea să-i plătească atacantului suma de 57000 de dolari, plus 5% penalitate pentru fiecare an de întârziere. Cum decizia a fost dată în octombrie 2013, suma se apropie de 60 000 de dolari. La ea se adaugă și 54 000 de dolari pentru nerespectarea clauzelor contractuale. 

În cazul în care nu va plăti aceste sume, Craiova riscă să nu fie programată în campionat, și cum ar fi al doilea meci pe care nu l-ar disputa (după cel cu FC Olt, la care nu s-a prezentat) ar urma excluderea

Patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu, a explicat la Radio GSP cazul, susținând că Universitatea e protejată de legea insolvenței. 

"Un club aflat în insolvenţă nu poate fi executat. Ei trebuiau să se înscrie la masa credală, dar, deşi nu au făcut, am făcut-o eu pentru ei. Sînt prinşi în planul de reorganizare" a spus Adrian Mititelu.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;