Dragomir explica dezafilierea Craiovei - stiridesport.ro

Dumitru Dragomir continuă seria dezvăluirilor legatede Universitatea Craiova. Astăzi, fostul președinte al Ligii prezintă pe site-ul său modul în care Știința a fost deafiliată în 2011. 

Astfel, după ce Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul LPF i-a dat câștig de cauză lui Victor Pițurcă în conflictul cu Universitatea Craiova, obligând clubul la plata a 7 milioane de euro către actualul selecționer, atat acesta cât și echipa condusă de Adrian Mititelu au făcut recurs. Comisia de Recurs a FRF  păstrat însă prima decizie, astfel că în aprilie 2011 hotărârea a devenit executorie. 

Dacă Universitatea nu ar fi plătit banii către Pițurcă, ea nu ar mai fi fost programată în prima divizie, iar la două neprogramări risca excluderea din campionat. Știința nu a mers la TAS, așa cum spune Dragomir că o obligau statutele FRF și FIFA ci s-a adresat instanțelor de drept comun, solicitând suspendarea hotârârii Comisiei de Recurs și a celei date de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor

Conform site-ului lui Dumitru Dragomir, FRF a notificat Universitatea Craiova că riscă dezafilierea dacă acționează Federația în instanță și nu merge la TAS, însă oltenii au spus că nu se judecă cu FRF ci cu Victor Pițurcă. A urmat dezafilierea, pentru că, notează sursa amintită mai sus existau trei dosare deschise de FC Universitatea Craiova în care FRF, Comisia de Recurs sau Camera Națională de Soluționare a Litigiilor aveau calitatea de pârâți. 

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;