Liga 2: FC Universitatea Craiova și-a anulat cantonamentul de la Cisnădie: “Vrem să ne antrenăm acasă”

FC Universitatea Craiova a renunțat la cantonamentul pe care îl programase, între 8 și 21 februarie la Cisnădie. Președintele executiv al echipei din Bănie, Marcel Iancu, a explicat care au fost moti...

FC Universitatea Craiova, la revenirea pe Ion OblemencoFC Universitatea Craiova a renunțat la cantonamentul pe care îl programase, între 8 și 21 februarie la Cisnădie. Președintele executiv al echipei din Bănie, Marcel Iancu, a explicat care au fost motivele acestei decizii.

În cursul săptămânii viitorea, judecătorii craioveni trebuie să demonstreze că sunt imparțiali, așa cum au demonstrat și altă dată, să admită contestația noastră în anulare și să ne repună în drepturile pe care o altă instanță, Tribunalul Dolj, ni le-a conferit cu titlu definitiv. Echipa noastră a trebuie să rămână în Craiova, să se pregătească aici, pentru că vrem să fim prezenți în fața acestor judecători, care trebuie să înțeleagă că vrem să jucăm în Craiova. Era programat un stagiu de pregătire, prima dată în Antalya, apoi la Cisnădie. Nu s-a mai efectuat stagiul acesta de la Cisnădie pentru că vrem să intrăm pe stadionul „Ion Oblemenco” și să ne pregătim aici.

Ciucă: „Revenirea acasă poate rezolva şi situaţia financiară a clubului”

Unul dintre căpitanii echipei oltene, Mădălin Ciucă, crede că revenirea  FC Universitatea Craiova în complexul „Ion Oblemenco” ar putea rezolva și situația financiară grea prin care trece clubul din Bănie

Pentru noi este vitală intrarea pe stadionul „Ion Oblemenco”. Este casa noastră şi acum practic nu mai avem unde să ne mai antrenăm în Craiova. Am făcut o săptămână pregătire fizică în parc şi pe teren sintetic. Încep amicalele şi avem nevoie de terenuri de dimensiuni normale, cu iarbă. Asta poate rezolva şi situaţia financiară a clubului. Vă spun sigur că încasările ar veni la jucători”.

Președintele FC Universitatea a declarat că patronul echipei, Adrian Mititelu, nu l-a mandat pe Marin Condescu, managerul clubului craiovean, să negocieze mutarea echipei la Cisnădie pentru disputarea meciurilor rămase n actualul sezon din Seria de Vest a ligii secunde, sau fuziunea cu CS Universitatea Craiova.

Patronul echipei Adrian Mititelu nu l-a împuternicit niciodată pe Marin Condescu, managerul general al echipei, să discute despre mutarea echipei într-o altă localitate și nici despre fuziunea cu CS Universitatea Craiova.”

Cinci amicale

Iancu a mai spus că echipa antrenată de Nicolo Napoli va disputa cinci meciuri de verificare în perioada următoare:

Urmează se efectuăm un număr de 5 meciuri amicale ce se vor disputa în jurul Craiovei, acolo unde vom găsi parteneri de întrecere”, a mai spus președintele FC Universitatea Craiova.

Lista cu cele 5 meciuri amicale:

  • 10 februarie, ACSM Municipal Craiova – FC Universitatea Craiova (incert pentru că, momentan, nu s-a găsit un teren de joc)
  • 10 februarei, ora 15:30: FC Bradu – FC Universitatea Craiova
  • 15 februarie, ora 12:00: Minerul Motru – FC Universitatea Craiova
  • 18 februarie, ora 15:00: FC Vișina Nouă – FC Universitatea Craiova (la Corabia sau Vișina Nouă)
  • 22 februarie, ora 18:00: Rapid București – FC Universitatea Craiova

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;