Lovitura grea pentru Adrian Mititelu! - stiridesport.ro

Cea mai importantă facţiune a galeriei Universităţii Craiova, Peluza Sud, a transmis printr-un comunicat că nu-şi va mai susţine echipa favorită, la meciurile de acasă, din cauza patronului Adrian Mititelu. Mai mult, toţi fanii sunt îndemnaţi să boicoteze partidele "Ştiinţei" până când omul de afaceri nu va renunţa la echipă. Peluza Sud va organiza şi un protest, duminică, în Bănie.

Comunicatul oficial:

"După momentele critice prin care am trecut în ultima vreme ca și suporteri ai Universității Craiova, Peluza Sud Craiova anunță că nu se va mai prezenta la niciun meci considerat acasă, al echipei noastre, ca formă de protest față de cel care ne distruge încet și sigur [...].

Peluza Sud este în continuare alături de jucători, față de care și-a arătat atașamentul și susținerea intensă, atât la meciurile jucate în deplasare sau acasă cât și la unele antrenamente și le mulțumește pentru sacrificiile făcute.

Am luat această decizie, grea pentru noi, din cauza faptului că iubirea noastră pentru Știința a fost folosită ca masă de manevră în jocurile lui murdare și refuzăm să îl sprijinim indirect financiar, sperând să punem capăt agoniei. De asemenea îndemnăm toți ceilalți suporteri, atât de la tribuna a II-a, cât și de la tribuna I, să se alieze cu noi în acest demers.

Meciul nostru se joacă Duminică 16.03.2014 în Piața Prefecturii și este împotriva dușmanului de moarte din Booveni! TOȚI LA PROTEST!", scrie în comunicatul citat de digisport.ro.

Universitatea Craiova joacă sâmbătă, la ora 15:00, o partidă considerată acasă, la Severin, împotriva echipei FC Bihor, după ce în prima etapă de la reluarea Ligii a II-a nu s-a prezentat la meciul cu FC Olt.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;