Liga 2: FC Universitatea Craiova si FC Bihor, duel pe ,,Municipalul" din Severin

FC Universitatea joacă mâine, de la ora 15, la Severin, contra formației FC Bihor, în etapa a șaisprezecea din Seria de Vest, Liga 2 – primul meci oficial din noul an. Echipa din Bănie a avut o pauză 

minerul motru fc universitatea craiova 3

FC Universitatea joacă mâine, de la ora 15, la Severin, contra formației FC Bihor, în etapa a șaisprezecea din Seria de Vest, Liga 2 – primul meci oficial din noul an.

Echipa din Bănie a avut o pauză de sezon agitată.După ce Nicolo Napoli a părăsit banca tehnică a alb-albaștrilor, în locul său a fost adus Ștefan Nanu, dar fostul antrenor al Motrului a procedat la fel, astfel că, mâine, Ciucă și restul coechipierilor vor fi sfătuiți de pe margine de secundul italianului, Dragoș Bon.

De partea cealaltă, FC Bihor a început anul cu victorie. Echipa pregătită de Alexandru Pelici a trecut în etapa trecută de una dintre candidatele la promovarea în primul eșalon, Gloria Bistrița, cu scorul de 1-0, grație reușitei semnate de Lukacs, în minutul 54.

Declarații înainte de meci

„Cunosc echipa foarte bine, băieţii sunt motivaţi să pornească bine returul de campionat. Pe teren, noi vom face totul pentru victorie”.  - Dragoș Bon.

„Sunt convins că va fi un meci foarte greu. Vom întâlni o echipă îndârjită, nu știu cât de bine pregătită, pentru că din declarațiile din presă, înțeleg că nu au avut pe unde să se antreneze, dar vor dori să câștige cu îndârjire acest joc”. – Alexandru Pelici,

Echipe probabile:

FC Universitatea: Hotoboc – Cruceru, Ciucă, Bălaşa, Buşu – Săceanu, Mârzeanu, Roman, Goge – Stoianof, Ripoli

FC Bihor: Smaranda – Mihuţ, Fl. Lazăr, Pascariu, A. Achim – Haş, Străuţ – Ianc, Ov. Bic, Sorian – R. Lukacs

Partida dintre FC Universitatea Craiova și FC Bihor se va disputa sâmbătă, de la ora 15, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Ghid Sportiv. În tur, oltenii și bihorenii au terminat la egalitate, scor 1-1, grație reușitelor semnate de Săceanu, din penalty, și respeciv Lukacs.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;