Geolgau: "Noi suntem urmasii clubului infiintat in 1948"

Directorul general al CS Universitatea Craiova, Gheorghiţă Geolgău, a explicat, într-o conferinţă de presă organizată astăzi, de ce gruparea pe care o conduce este continuatoarea clubului înfiinţat în 1948

Directorul general al CS Universitatea Craiova, Gheorghiţă Geolgău, a explicat, într-o conferinţă de presă organizată astăzi, de ce gruparea pe care o conduce este continuatoarea clubului înfiinţat în 1948. Oficialul oltean a vorbit şi despre ideea fuziunii cu FCU, vehiculată în ultima vreme.

„Deocamdată suntem două societăţi diferite, chiar dacă echipele au aceleaşi culori şi pretind că sunt urmaşa clubului născut în 1948. Noi avem o asociere cu clubul-mamă, pentru palmares, culori şi siglă. Domnul Andrici a înaintat o propunere către Adrian Mititelu, în luna noiembrie, din partea cealaltă nu am primit vreo adresă sau vreun telefon în acest sens. Îl cunosc pe Marin Condescu de 20 de ani, dar nu cred că de dânsul depinde vreo eventuală contopire a cluburilor. Le transmit totuşi celor de la FCU să nu mai dezinformeze lumea. Marcel Iancu a spus că le-am sechestrat autocarul, să-i fie ruşine! Dacă nu interveneam noi să asigurăm degajarea zăpezii, autocarul FCU era şi acum la stadion”, spune Geolgău.

Despre o posibilă fuziune a celor două Universităţi au vorbit şi antrenorul echipei, Ovidiu Stângă, şi mijlocaşul Mihăiţă Pleşan.

„Numai timpul poate rezolva problema unificării celor două echipe. Mi-aş dori o singură echipă, foarte puternică, la Craiova, m-aş da la o parte imediat dacă aş ştii că se poate întâmpla asta”, a spus Stângă.

„Eu mi-aş dori să fie o singură echipă mare şi frumoasă, dar lucrurile sunt complicate, timpul le va rezolva, probabil. Până atunci, ar fi bine să promoveze ambele echipa din Craiova”, a declarat Pleşan.

Articol scris de Cosmin STAICU

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;