"Ion Oblemenco" ramane in "picioare" in acest sezon! Demolarea arenei incepe abia in august

Lucrările de construcţie a arenei „Ion Oblemenco” vor începe în luna octombrie a acestui an, demolarea fiind prevăzută pentru luna august, a anunţat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. Licitaţia pentru demararea lucrărilor de construcţie a stadionului

Lucrările de construcţie a arenei „Ion Oblemenco” vor începe în luna octombrie a acestui an, demolarea fiind prevăzută pentru luna august, a anunţat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. Licitaţia pentru demararea lucrărilor de construcţie a stadionului, care se va numi tot „Ion Oblemenco”, va fi organizată după aprobarea bugetului pe 2014.

CS Universitatea va juca în aecst sezon pe actuala arenă, iar din toamnă va rămâne în acelaşi complex, pe stadionul mic, care va fi destinat atletismului. Acesta ar urma să fie gata în şase luni.

Olguţa Vasilescu a precizat că litigiile care vizează stadionul au fost rezolvate, iar construcţia poate fi demarată fără probleme. „Dacă licitaţia pentru construcţia stadionului va fi câştigată de o firmă mare, ne aşteptăm să fie finalizat şi mai repede de doi ani“, a declarat Olguţa Vasilescu.

Articol scris de Cosmin STAICU

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;