"In aceste zile ARENA DISPARE FIZIC, INSA IN INIMA NOASTRA VA RAMANE VESNIC... FREAMATUL SI VACARMUL INEGALABIL AL TRIBUNELOR V-A DAINUI PENTRU TOTDEAUNA...."

“ADIO BATRANE !... Pe «Ion Oblemenco», fost Central, am pasit pentru prima data in urma cu foarte multi ani. Universitatea Craiova - Fortuna Dusseldorf 3-4..."

“ADIO BATRANE !... Pe «Ion Oblemenco», fost Central, am pasit pentru prima data in urma cu foarte multi ani. Universitatea Craiova - Fortuna Dusseldorf 3-4, a fost primul meci pe acest legendar stadion. Imi amintesc perfect acea partida disputata pe o vreme ploioasa. Eu, un pusti venit de la tara, acoperit cu sacul de plastic si ghemuit undeva in apropierea stemei. Inca de la prima descindere pe aceasta arena, am simtit o atractie nebuna fata de spectacolul care se desfasura in acel oval binecuvantat de Dumnezeu... Am crescut si am imbatranit odata cu acest stadion... Am trait bucuriile pentru victorii... Am plans de nenumarate ori... Mai tarziu in timp, cand am avut posibilitatea, nu am ramas indiferent fata de acest imobil, ce se degradase si fusese dat uitari de toti cei care aveau obligatia sa-l ingrijeasca... Am cheltuit 2 milioane de euro pentru al pune la punct, cat de cat, dar nu-mi pare rau, chiar ma mandresc cu faptul ca am avut ocazia sa fiu cel mai bun gospodar al acestei arene al carei destin se confunda cu cel al UNIVERSITATII CRAIOVA... In aceste zile ARENA DISPARE FIZIC, INSA IN INIMA NOASTRA VA RAMANE VESNIC... FREAMATUL SI VACARMUL INEGALABIL AL TRIBUNELOR V-A DAINUI PENTRU TOTDEAUNA....”

sursa - Adrian Mititelu, facebook

stiri U Craiova

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;