Interviu cu Marius Sorinel Tanasie, secretar general al Universitatii Craiova

Tanasie: "Nu am nicio teama. Suporterii Universitatii Craiova sunt oameni destepti. Ei stiu ca actuala echipa s-a infiintat pe cai necinstite si tocmai in detrimental Stiintei. Aa da…o sa fie 2000-3000 de simpatizanti, oameni care tin cu orice echipa de fotbal din Craiova si care nu sunt atat de orgoliosi precum marea masa a suporteriilor Universitatii Craiova.De altfel la meciurile celor de la PSD cu doua trei exceptii, au venit la stadion cateva sute de oameni la ultimele doua meciuri au venit 200-300 de oameni. Cam asta este realitatea."

Rep.: Cum te simti in noua postura?

Tanasie: Sunt foarte fericit si totodata emotionat. Este o mare onoare pentru mine sa pun umarul la reconstructia Universitatii Craiova.


Rep.: Sa intelegem ca Asociatia se implica serios la club?

Tanasie: Da! Dupa cum ne-am inteles, cel putin pentru primul sezon competitional de liga a4-a, avem mana libera sa administram clubul. Bineinteles ca si responsabilitatea pentru a asigura bugetul echipei si tot ceea ce este nevoie.

 

Rep.: Cand incepeti activitatea efectiv?

Tanasie: Eu deja m-am instalat la club…urmeaza ca in zilele urmatoare sa vina si alte persoane: secretara,organizator de competitie,contabil etc.

 

Rep: Se cunosc persoanele care vor veni in aceste pozitii?

Tanasie: Suntem in tratative,negocieri,urmand ca pana la 15 iunie sa avem toata organigrama clubului. Postul meu de asemenea este unul provizoriu.


Rep.: Deci sa intelegem ca pana la 15 iunie vom afla presedintele,antrenorul etc?

Tanasie: Da ! Cel mai tarziu pana la 15 iunie.


Rep: Cum vedeti concurenta cu echipa  din Craiova, denumita CSU?

Tanasie: Din punctul meu de vedere nu este nicio concurenta. Ei sunt o echipa a sistemului, implementata in Craiova contrar legilor si a regulamentelor sportive. Noi suntem un club care vrea sa continue traditia Universitatii Craiova, club care in permanenta s-a luptat cu sistemul. Ei au in spate influenta PSD si a FRF, noi avem in spate dragostea si spiritul a zeci de mii de fanatici.


Rep.: Da, dar de CSU sunt alaturi foarte multi dintre fostele glorii?

Tanasie: Banul este ochiul dracului. Oamenii au necazuri si nevoi materiale si s-au gandit sa mai faca si ei rost de un ban. Dar suntem convinsi ca ei in sinea lor stiu despre ce este vorba.Oricum Ilie Balaci si Aurica Ticleanu au ramas alaturi de noi, chiar daca si ei au fost ofertati de cei de la PSD.


Rep.: Nu va este teama ca o sa pierdeti suporterii in timp, avand in vedere ca Universitatea Craiova va juca in liga a 4-a, iar CSU in liga 1, anuntand chiar ca se bat la titlu?

Tanasie: Nu am nicio teama. Suporterii Universitatii Craiova sunt oameni destepti. Ei stiu ca actuala echipa s-a infiintat pe cai necinstite si tocmai in detrimental Stiintei. Aa da…o sa fie 2000-3000 de simpatizanti, oameni care tin cu orice echipa de fotbal din Craiova si care nu sunt atat de orgoliosi precum marea masa a suporteriilor Universitatii Craiova.De altfel la meciurile celor de la PSD cu doua trei exceptii, au venit la stadion cateva sute de oameni la ultimele doua meciuri au venit 200-300 de oameni. Cam asta este realitatea.


Rep.: Chiar credeti ca vor fi in viitor in oras doua echipe?

Tanasie: Eu va pot spune cu siguranta ca Universitatea Craiova va fii. Iar in 3 ani de zile va ajunge  in Liga 1. Ce va face echipa PSD depinde si de d-na Olguta Vasilescu, daca va mai iesi primar, de domnul Rotaru daca va mai dori sa investeasca. Eu unul personal as dori ca aceasta echipa sa ramana si sa jucam cu ei in Liga 1. Nici acum nu pot sa uit meciul din noiembrie 2013, care pentru ei este probabil un cosmar.


Rep.: Ce asteptari aveti de la suporterii Universitatii Craiova in raport de implicarea Asociatiei Suporteriilor la club?

Tanasie: Asteptam cat mai multi sa ni se alature pentru ca “unde-s multi puterea creste” si o sa redevenim o forta.


Rep.: In acest moment ce semnale aveti de la suporteri?

Tanasie: Zilnic primesc 20-30 de apeluri si beninteles foarte multe intrebari, oricum in aceste zile ne instalam la club si o sa largim aria de comunicare in asa fel incat procedurile de inscriere in Asociatie sa fie mult mai simple si de asemenea activitatea Asociatiei sa fie transparenta.

Sursa - fcuniversitatea.ro

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;