FOTO: A inceput demolarea "Centralului"! - stiridesport.ro

Stadionul "Ion Oblemenco", casa Universităţii Craiova, va dispărea în două luni pentru a face loc unei arene moderne, de 30.000 de locuri, care va costa 54 de milioane de euro. Cel mai probabil, noul stadion va fi gata la începutul anului 2017. Primarul Craiovei, Liga Olguţa Vasilescu, a declarat că este important ca guvernul actual, condus de PSD, partidul din care şi ea face parte, să rămână în funcţie pentru ca lucrurile să se mişte repede.

"Înainte să intre buldozerele, în mod normal se recuperează ce se mai poate recupera şi după intră buldozerele. Din câte ştiu, de azi de dimineaţă au început prin strângerea tartanului. Este în grafic stadionul, cârcotaşii care nu mai credeau că se întâmplă, iată că au o surpriză. Imediat ce va fi demolat stadionul va începe şi construcţia propriu-zisă a celui de-al doilea stadion. Este şi în interesul firmei să se mişte repede, pentru că banii sunt. Este inutil să vă spun ce stres am avut că dacă va cădea acest guvern celălalt nu ştiu dacă mai considera Craiova o prioritate. Eu cred că au tot interesul ca atât timp cât acest guvern este în funcţie, să se mişte repede să poată lua banii şi să îl termine. În momentul în care va începe construcţia stadionului, mă voi deplasa zilnic acolo să văd ce se întâmplă”, a declarat, potrivit micapi.ro, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Mai multe fotografii, pe micapi.ro. Ultimul meci disputat pe stadionul "Ion Oblemenco" a fost unul de tristă amintire pentru olteni. CS U Craiova, echipa care reprezintă acum oraşul în LIGA I, a fost eliminată de Steaua Bucureşti din Cupa României, într-un meci decis şi de mari erori de arbitraj.

Povestea stadionului "Ion Oblemenco" o puteţi citi AICI.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;