"Ne miram ca niste imbecili!" - stiridesport.ro

Jurnalistul clujean Cătălin Suciu scrie un editorial extrem de dur la adresa fotbalului românesc, pe site-ul actualdecluj.ro. Iată o parte din textul care-i desfiinţează pe patroni, antrenori şi jucători:

Se-apropie de final un nou sezon fotbalistic românesc , unul mai penibil decât a fost vreodată… Zice-se că blaturi nu s-ar mai face, dar e curios cum din nou echipele aflate în subsol în tur au câștigat pe bandă rulantă partide în retur (...).

Cluburile înregistrează pierderi colosalale, așa-zișii patroni sunt doar niște împrumutători de serviciu care, atunci când sunt strânși cu ușa dau vina pe taxele mult prea mari (...)

Și-acum ajungem și la antrenori, această gașcă de marionete cu coloana vertebrală ca salcia bătută de vânt. Sunt 36 de antrenori schimbați de împrumutători în 30 de etape, dar când sunt chemați iar la locul faptei, răspund ca niște cățeluși neajutorați. Sunt înjurați, desființați, li se fac echipe, tactici iar recompensa e un șut sănătos în cur (...)

Trecem și la fotbalistul român, eternul nemulțumit. El e cel mai bun, dar nu-l bagă antrenorul, “pentru că-i antrenor străin și preferă străinii”, e nemulțumit că nu-și primește miile de euro pe lună ca să-și tragă un bolid adevărat, să rupă șoselele cu maneaua dată la maxim și se excită în selfiuri cu alți colegi la fel de retardați (...)

....ne mirăm ca niște imbecili că sunt goale stadioanele din România. Uite de-asta îs goale (...)

CITEŞTE EDITORIALUL COMPLET, PE ACTUALDECLUJ.RO

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;