AVOCATUL IMPOSTOR AL OLGUTEI - SFIDARE SI TUPEU

Radu Marinescu, avocatul «diavolului» continuă să înfigă cuţitul în inima clubului şi să dezinformeze cu neruşinare.

Deşi este unul dintre autorii principali în ceea ce priveşte intrarea în faliment a Fotbal Club U Craiova SA, acesta, cu un tupeu ieşit din comun, lansează fel şi fel de diversiuni în aşa zise opinii juridice găzduite cu mare pompă în oficiosul Olguţei Vasilescu.

«Marele avocat», specialist mai degrabă în tergiversări şi jocuri de culise si care a pierdut cu 0-12 litigiile în ceea ce priveşte moştenirea lui C. Negoescu, debitează fel şi fel de intoxicări menite în a arunca praf în ochii suporterilor Universităţii Craiova.

Fosta slugă a lui Antonie Solomon până în 10 iunie 2012, de altfel unul dintre invitaţii principali la masa festivă ce urma să aibă loc în seara zilei de 10 iunie 2012 la Golden House în cinstea celui de-al treilea mandat al lui Solomon… a devenit aghiotantul de bază al actualului primar al Craiovei - Lia Olguţa Vasilescu!!!

Culmea ridicolului este că însuşi Marinescu este unul dintre oamenii din campania lui Antonie Solomon care distribuia către ceilalţi avocaţi şi jurişti din Craiova ziarul «Expresul de Sud».
Publicaţie care găzduia la acea vreme despre actualul primar al Craiovei foarte multe lucruri extrem de urâte.
 
Astfel că fostul mentor juridic al grupării Solomon-Neţoiu-Măgaru-Cămătaru, Radu Marinescu a fost adoptat, chiar de cea care până în 10 iunie 2012 era de cealaltă parte a baricadei.

De ce a fost preferat omul lui Solomon de către Lia Olguţa Vasilescu?

Răspunusl este unul simplu: omul este cunoscut în justiţia craioveană ca având acces si legături, altfel decât cele legale, cu diferiţi magistraţi, atât din zonă, cât şi din ţară. Are fel şi fel de pârghii de contact cu ajutorul cărora poate influenţa anumite decizi.
Pe de alta parte, fiind un bărbat arătos, Marinescu are o influenţă convârşitoare si în rândul judecătoarelor unde se spune că a făcut mai multe victime.

Datorită acestor «abilităţi» a prestat de-a lungul anilor multe acţiuni de trafic de influenţă în justiţia craioveană si nu numai.
 
Sunt unele sentinţe judecătoreşti date mai ales la Tribunalul Dolj în care legea este interpretată în mod ciudat în anumite dosare în care Marinescu a avut interes.

Există foarte multe informaţii pe piaţă cu privire la relaţiile pe care le are cu unele persoane de la Tribunalul Dolj şi de la Curtea de Apel Craiova, dar aceste aspecte fac obiectul unor investigaţii mai ample ale editie.ro de mai mult timp şi care vor fi publicate când acestea vor fi finalizate.
De fapt MARINESCU este cel care a tras sforile în evacuarea UNIVERSITĂŢI CRAIOVA din Complexul «ION OBLEMENCO» ]n DECEBRIE anul trecut.

Revenind la afirmaţiile făcute de Marinescu în ziarul Olguţei Vasilescu, «Micapi», dorim să vă demonstram, încă o dată, că acest avocat minte cu neruşinare când face referire la continuitatea Clubului de Fotbal Universitatea Craiova, dar mai cu seamă când spune că în patrimoniul Fotbal Club U Craiova SA nu există bunuri de valoare.

În prezent în patrimoniul Fotbal Club U Craiova SA există bunuri imobile în valoare de circa 50 milioane EURO şi bunuri din titluri de despăgubiri ce urmează a fi primite care se ridică la o valoare de 30-40 milioane EURO.

Însă ce este mai important este că motivul pentru care clubul nu a putut să producă bani din aceste bunuri imobile şi să obţină despăgubirile de la ANRP este tocmai datorită acţiunilor iresponsabile efectuate de acest personaj.

Astfel că în ceea ce priveşte bunurile imobile, Radu Marinescu, a blocat timp de şase ani de zile vânzarea imobilelor societăţii FOTBAL CLUB U CRAIOVA prin fabricarea unui proces cu un aşa zis moştenitor, proces care a făcut ca bunurile societăţii să fie CONSIDERATE unele litigioase şi să nu poată să fie instrăinate.

I.

Astfel că Radu Marinescu, specialist în tergiversări, a reuşit să facă să dureze ca un proces care a fost iniţiat în ianuarie 2008 să stea pe rolul Judecătoriei Craiova până la 27 februarie 2013!!!!!

Cinci ani de zile a tras sforile la Judecătoria Craiova, a amânat prin fel şi fel de tertipuri judecarea fondului şi a reuşit să doboare un record local ca un proces intentat în baza Legii 247/2005, iniţiat de o persoană fără calitate de moştenitor, să dureze timp 5 ani de zile la fond !!!! Asta cu scopul de a bloca adevăraţii proprietari în a-şi comercializa bunurile.

În Anexa 1 (CLICK AICI) vă prezentăm decizia nr. 3195/2013 a Judecătoriei Craiova, dată în dosarul 140/215/2008, dosar care are ca părţi Fotbal Club U Craiova SA, Petrescu Dorel, Vrapcea Oviciu (cumnatul lui Rodion Cămătaru) şi Negoescu Mihai.
În cadrul aceste sentinţe se poate observa la pagina 11 că Petrescu Dorel şi Vrapcea Ovidiu au fost reprezentanţi chiar de Marinescu Radu.


Precizăm că datorită acestui litigiu, Fotbal Club U Craiova SA, nu a putut să vândă niciun bun imobil, după urma cărui ar fi obţinut milioane de EURO, mai ales în anii 2008-2009-2010 – vezi Anexa 2 (CLICK AICI) cu o parte din bunurile imobile (11 extrase Carte Funciară)  ale Fotbal Club U Craiova SA deja înscrise la Cartea Funciară.

II.

O altă mare lovitură dată, de Marinescu, Universităţii Craiova a fost blocarea dosarului de la ANRP, dosar în care Universitatea Craiova ar fi trebuit să încaseze o sumă de ordinul zecilor de milioane de euro.
Acest dosar a fost înregistrat la ANRP în anul 2008 şi nici până în ziua de astăzi clubul nu a primit despăgubirile – vezi Anexa 3 (CLICK AICI).

Blocarea despăgubirlor s-a datorat unui litigiu abuziv iniţiat de Marinescu care a notificat Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, vezi Anexa 4 (CLICK AICI), pentru a bloca emiterea titlului de despăgubiri pentru Fotbal Club U Craiova SA.
Menţionăm că iniţial drepturile au figurat pe Societatea pentru Renaşterea Fotbalului Craiovean care în 2007 a fuzionat cu Fotbal Club U Craiova SA.

Această notificare, una ilegală, a fost făcută în numele aşa zisului moştenitor Negoescu Mihai, persoană care a fost folosită în mod diversionist pentru că avea un nume identic cu fostul proprietar al acestor imobile până în anul 1945 - Costică Negoescu.
Datorită acestui demers AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU RESTITUIREA PROPIETĂŢILOR a refuzat să emită titlul de despăgubiri.

De altfel, personajul în cauză, Negoescu Mihai, la data de 7 mai 2011, a şi denunţat aceste demersuri frauduloase ale lui Marinescu declarând în faţa notarului public şi comunicând ANRP-ului caracterul fraudulos al acţiunilor înteprinse de avocatul Marinescu – vezi Anexa 5 (CLICK AICI).

Mai mult Negoescu Mihai a adus la cunoştinţă, în 8 aprilie 2013, şi primarului Municipiul Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, caracterul şicanatoriu a acţiunilor iniţiate de avocatul Marinescu – vezi Anexa 6 (CLICK AICI).

Prin urmare

După ce timp de şase ani de zile a blocat în mod fraudulos, apelând la toate mijloacele legale, dar mai ales ilegale, blocând lichidităţi de zeci de milioane de EURO, bani care ar fi făcut din Universitatea Craiova o super putere, acest avocat impostor vine acum şi spune că nu ştie ca societatea falită să aibă bunuri în patrimnoniu, deşi el cunoaşte foarte bine imobilele care există în patrimoniul societăţii.
Le cunoaşte, deoarece anii la rând a blocat vânzarea acestora.

Mulţi cititori o să se întrebe: bun, şi dacă există atea bunuri imobile în patrimoniul societăţii de ce nu s-a vândut nimic pentru a salva Universitatea Craiova?

Răspunsul este următorul: În primăvara lui 2013, odată cu venirea la putere a lui Olguţa Vasilescu şi cu terminarea litigiului iniţiat de catre MARINESCU s-a creat premisele de vânzare a unor imobile către diversi cumpărători interesaţi, însă datorită întoarceri armelor de către Olguţa Vasilescu care a trecut de partea lui Sandu Mircea, blocajul s-a accentuat.

 Avocatul Marinescu a iniţiat un nou litigiu care se află şi în prezent pe rolul Judecătoriei Craiova şi de asemenea PUZ-ul iniţiat pentru aceste imobile a fost la rându-i contestat şi suspendat de Olguţa Vasilescu cu scopul vădit ca nu cumva clubul să facă rost de lichidităţi să se salveze şi să iesă din insolvenţă.

În ceea ce priveşte despăgubirile cuvenite de la ANRP aici situaţia s-a agravat şi mai rău, deoarece în anul 2013, Guvernul Ponta a modificat legea cu privire la aceste despăgubiri şi astfel că termenul pentru care STATUL se obligă să emită aceste titluri s-a prelungit cu încă cel puţin cinci ani.

Astfel că, după ce şase ani de zile, MARINESCU a blocat obţinerea de fonduri de către Universitatea Craiova, urmează alţi cinci ani, poate chiar mai mult, până când GUVERNUL va reuşi să plătească sub diferite forme aceşti bani.

Precizăm că în intervalul 2008-2012 STATUL ROMÂN a plătit 4 milioarde EURO titluri de despăgubiri.

Există foarte multe persoane care au  primit despăgubirile la numai câteva luni de la depunerea cererilor, însă clubul Universitatea Craiova nu a avut nicio şansă în faţa unui asemenea atac juridic.
Culmea este ca M. ROTARU, personajul implicat în proiectul clonei, a încasat de la ANRP, în urmă cu circa 3 ani, suma de 30 milioane EURO!!!! A încasat aceşti bani la un interval de 4 luni de la data de când depusese dosarul, în timp ce U CRAIOVA are dosarul depus din anul 2008!!!!

Întradevăr, Radu Marinescu nu a acţionat de unul singur, el a fost pionul lui Solomon, Cămătaru şi Măgaru, a acţionat la comandă, asemenea unui ucigaş plătit.

În prezent, acesta este angajat în aceeaşi postură de Lia Olguţa Vasilescu în a-şi folosi cunoştinţele în a distruge şi a face rău.

Ce este mai revoltător este faptul că în ziua de 9 aprilie când s-a decis la Tribunalul Braşov intararea in faliment a Universităţii Craiova, acest avocat impostor a ţinut o pledoarie de 60 de minute în faţa judecătoarei Simona Conţ spunându-i verzi şi uscate, de ce trebuie să intre în faliment U Craiova, de ce trebuie să nu se aprobe planul de reorganizare şi că debitoarea nu are nicio şansă să plătească datoriile, deoarece nu are de unde.
Aceste afirmatii le-a făcut cel care cunoştea pe deplin faptul că există bunuri imobile de zeci de milioane de EURO în patrimoniul clubului şi tot el este cel care a susţinut vehement că cele 5 milioane de EURO, datorii ale societăţi, nu pot fi achitate.

Este clar! Lucrurile nu vor rămâne aşa. Procurorii nu vor putea trece peste aceste aspecte extrem de relevante.
Trebuie să răspundă la aceste întrebări delicate: Cum este posibil ca un club care are în patrimoniu de cca 100 milioane EURO, fie el chiar şi cu probleme litigioase, şi care a fost devalizat de o decizie a Federaţiei care face obiectul Rechizitoriului aflat pe rolul instaţelor, să intre în faliment pentru o suma de 5 milioane de EURO???!!!!  

Chiar dacă foarte mulţi din cei intersaţi de acest subiect sunt foarte pesimişti cu privire la ceea ce vor face procurorii, noi credem că lucrurile nu stau chiar aşa şi că sunt prea multe elemenete care dovedesc complotul mişelesc de a distruge o societate care avea un obiect de activitate de mare tradiţie şi notorietate, dar şi un patrimoniu uriaş.

Lia Olguţa Vasilescu, actualul stăpân al lui Marinescu, nu prea mai are motive de linişte, deoarece faptele ei necugetate de a instiga la fel şi fel de abuzuri vor trebui într-un fel sau altul să fie justificate.
Falimentul Universităţii Craiova nu este o glumă, ci este o realitate dureroasă care se va răsfrânge cu siguraţă şi împotriva celor care au pus umărul la un asemenea genocid.

VREMEA SCADENŢEI VA VENII CU SIGURANŢĂ PENTRU TOŢI CEI IMPLICAŢI.....

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;