Fanii de la Peluza Sud exclud varianta unei fuziuni a cluburilor Craiovei si cer plecarea lui Mititelu

Conducerea lui FC U Craiova a început demersurile pentru punerea în practică a proiectului care să unească cele două echipe ale oraşului. Noul preşedinte al lui FC U, Marin Condescu, susţine ideea

Conducerea lui FC U Craiova a început demersurile pentru punerea în practică a proiectului care să unească cele două echipe ale oraşului. Noul preşedinte al lui FC U, Marin Condescu, susţine ideea fuziunii şi nu se teme nici măcar dacă preţul plătit pentru împlinirea visului va fi o retrogradare  în liga a patra.
 

Fanii lui FC U au reacţionat prompt şi au contestat, prin intermediul unui comunicat oficial, proiectul propus de conducerea clubului.

Iată comunicatul integral al suporterilor din Peluza Sud

COMUNICAT PELUZA SUD 1997 CRAIOVA
02-02-2014

În aceste vremuri incerte, în care viitorul echipei noastre de suflet este nesigur, iar suporterii sunt folosiţi drept masă de manevră, aducem la cunoştiintă următoarele:

1.  Conducerea Peluzei Sud Craiova a fost schimbată. Gabi Blondu’ nu mai este liderul acesteia, orice declaraţie sau acţiune facută de el este strict personală şi nu trebuie confundată cu poziţia Peluzei Sud.

2.  Poziţia noastră faţă de actualul finanţator rămâne neschimbată, solicităm pe această cale încă o dată renunţarea acestuia la echipă.

3.  Scopul imediat al Peluzei Sud este formarea unei noi asociaţii ce se va ocupa strict de organizarea peluzei.

4.  Asociaţia nu se va implica în luptele de putere din cadrul clubului, obiectivul nostru fiind susţinerea necondiţionată a echipei de suflet, pentru care am suferit şi vom suferi în continuare.

5.  Nu acceptăm sub nicio formă fuziunea cu o echipă aparută peste noapte fără istorie şi palmares care încearcă cu disperare să se confunde cu Universitatea Craiova

6.  Readucem aminte doamnei primar că stadionul Ion Oblemenco aparţine comunităţii din Craiova, nu intereselor sale strict personale.

 

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;