Trica a refuzat, Napoli n-a fost contactat, iar Bon a condus antrenamentul la Leamna

Finanţatorul echipei FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, nu a reuşit să-l convingă pe Eugen Trică să preia banca tehnică a echipei, ginerele lui Ilie Balaci refuzând propunerea motivând că este în litigiu cu UTA Arad. "Am vorbit aseară

Finanţatorul echipei FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, nu a reuşit să-l convingă pe Eugen Trică să preia banca tehnică a echipei, ginerele lui Ilie Balaci refuzând propunerea motivând că este în litigiu cu UTA Arad.

"Am vorbit aseară (joi - n.r.) cu domnul Mititelu şi i-am mulţumit că s-a gândit la mine, însă eu sunt în litigiu cu UTA şi nu pot să plec la o altă echipă. Din acelaşi motiv nu am mers nici la Farul Constanţa. Ştiu în ce situaţie se află FC Universitatea Craiova, însă din punctul meu de vedere nu se refuză niciodată, indiferent de condiţii. Momentan nu se pune problema să vin, dar în viitor, când se va putea, nu voi refuza", a declarat Eugen Trică.

Apropiaţii fostului decar al Ştiinţei susţin ideea că acesta ar fi în "cărţi" la Concordia Chiajna, varianta aceasta fiind agreată din două motive: primul ar fi că este lângă Bucureşti, adică lângă casă, al doilea că este vorba de o echipă de Liga I cu condiţii foarte bune de pregătire.

Napoli se duce la CSU - ASA

Antrenorul din acte al FC Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a afirmat astăzi că nu a mai fost contactat de Adrian Mititelu de la despărţirea de săptămâna trecută, punctând că mâine va fi prezent în tribunele stadionului "Ion Oblemenco" la derbiul Ligii a II-a, seria a 2-a: CS Universitatea Craiova - ASA Târgu Mureş. "Diseară vin în Craiova, iar mâine, probabil, voi vedea meciul CSU - ASA Târgu Mureş. De când a renunţat la mine nu am mai vorbit cu domnul Mititelu. Nu ştiu ce se va întâmpla. Nu am de ce să vorbesc cu domnul Mititelu, el m-a dat afară...", a declarat Nicolo Napoli.

FCU refuză să joace cu FC Olt

După câteva zile de haos, la FC Universitatea Craiova au apărut şi primele semne bune. Finanţatorul Adrian Mititelu a reuşit să-i convingă pe fotbalişti să-şi continue activitatea, aceştia intrând în cantonament aseară, şi, conform programării, jocul de mâine, de la Slatina, cu FC Olt, trebuie să se dispute.

„Din partea FCU Craiova nu ne-a venit în scris nicio solicitare pentru amânarea primelor două meciuri din startul acestui an. Din câte ştiu eu, ei au trimis pe la începutul lui ianuarie o cerere de amânare a startului campionatului, la care li s-a răspuns negativ! Dar nu la începutul acestei săptămâni, aşa cum au anunţat pe site-ul lor. În condiţiile acestea, FCU Craiova trebuie să se prezinte la Slatina pentru meciul cu FC Olt“, a declarat ieri la prânz, pentru fanatik.ro, Adrian Rămureanu.

La rândul său, clubul a postat aseară un comunicat în care se precizează că tocmai s-a depus solicitarea de amânare a primelor două jocuri şi că FRF trebuie s-o aprobe. "Am discutat cu cei din conducere şi s-a hotărât să ne reluăm pregătirea, mâine (astăzi - n.r.) urmând să avem două antrenamente. De meci nu ştiu ce să spun, nouă ni s-a transmis că nu am juca sâmbătă, că s-ar reprograma. Mai multe nu comentez“, a spus Robert Săceanu.

S-au antrenat la Leamna

Reuniţi aseară, jucătorii olteni au efectat în această dimineaţă un antrenament pe terenul din comuna doljeană Leamna. La şedinţa de pregătire, condusă de antrenorul Dragoş Bon, s-au aflat portarii Barabaş şi Preda, precum şi jucătorii de câmp Mititelu jr., Cruceru, Ciucă, Săceanu, Buşu, Bălan, Stoianof, Rioşanu, Mârzeanu, M. Roman, Jackie Nicolae, Ripoli, Bălaşa, Sg. Popescu, Goge, Condrea şi Remeş. Ultimii doi sunt nou-veniţi în lotul grupării din Bănie. Este aşteptat să sosească la FC Universitatea Craiova încă un jucător, Bogdan Mihăilă (ex-Astra Giurgiu). De asemenea, Vasile Gheorghe şi Dumitru Hotoboc, care au evoluat în tur pentru FC "U", se vor alătura lotului în cursul acestei zile.

Oprescu: "Noi am pregătit meciul"

Spre deosebire de Craiova, la Slatina nu pluteşte incertitudinea privind disputa de sâmbătă. Antrenorul echipei FC Olt, Dan Oprescu, nu mizează pe faptul că jucătorii de la FCU Craiova nu se vor prezenta pe „1 Mai“ şi şi-a ţinut fotbaliştii conectaţi la fotbal. „Noi am pregătit meciul aşa cum era normal şi aşteptăm să jucăm partida cu FC Universitatea. Nu ne interesează ceea ce se întâmplă la ei, dacă se prezintă sau nu. Noi vrem să câştigăm şi vom face tot posibilul să reuşim. FC Universitatea Craiova are jucători buni, care pot face diferenţa, chiar dacă nu s-au pregătit la fel de intens ca noi. Victoria cu FCU va fi importantă pentru play-off dacă vom reuşi să ne impunem, la fel ca şi punctele din partidele următoare“, a precizat Dan Oprescu.

Sursa: Gazeta de Sud

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;