S-a judecat planul de reorganizare - stiridesport.ro

După ce planul de reorganizare al Universității Craiova a fost votat de creditorii clubului, astăzi, acesta a fost analizat de Tribunalul Brașov în cadrul dosarului de insolvență al societății pe care e înregistrată echipa din Bănie

Conform www.fanatik.ro, la acest termen decisiv pentru soarta echipei nu a fost prezent avocatul Universității Craiova, Mircea Moise, deoarece în același timp se desfășura la București un alt proces în care e implicată formația alb-albastră, și anume cel împotriva membrilor Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal. 

Aceeași sursă notează că judecătorul sindic a rămas în pronunțare în privința acceptării sau respingerii planului de reorganizare al Universității Craiova, o soluție urmând a fi dată cel mai târziu în cursul zilei de mâine. 

Acceptarea planului de reorganizare de către judecătorul sindic estedecisivă pentru planurile Universității Craiova. Pentru a lua licența pentru prima divizie, un club aflat în insolvență trebuie să aibă aprobat planul de reorganizare la 31 martie. 

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;