Liga 2: Madalin Ciuca: ,,Asa nu mai putem continua!"

Căpitanul echipei FC Universitatea Craiova a făcut o sinteză scurtă a ultimelor evenimente petrecute la echipa din Bănie. Mădălin Ciucă a vorbit despre încercările eșuate de a se antrena. Fie că a fost 

madalin ciuca capitan fc universitatea craiovaCăpitanul echipei FC Universitatea Craiova a făcut o sinteză scurtă a ultimelor evenimente petrecute la echipa din Bănie. Mădălin Ciucă a vorbit despre încercările eșuate de a se antrena. Fie că a fost vorba de Calafat sau Drobeta Turnu Severin, de fiecare dată răspunsul a fost „nu”.

Venim după o perioadă destul de grea în care am avut de înfruntat condiţii destul de grele. Am luat această decizie împreună, mocnea de câteva zile această situaţie, erau discuţii între jucători pentru că nu se mai putea! Am mers la Calafat, a fost totul ok, am înţeles că trebuia să facem antrenament pe terenul de acolo, dar când am ajuns ni s-a interzis să facem antrenamentul acolo. Am mers la Basarabi, am făcut un meci acolo cu Poiana Mare. Am mers acolo pentru că am înţeles că era un teren mai bun, dar când am ajuns era un dezastru, am încercat apoi la Severin, dar şi acolo ni s-au închis uşile. Toată lumea a dat vina pe vreme, dar nu ştiu cât adevăr este. Cert este că noi acasă suntem pe „Oblemenco” şi asta este singura noastră cale de a ne antrena. Dacă nu ne lasă pe „Oblemenco” să ne dea actele şi plecăm pentru că aşa noi nu mai putem continua!”, a spus Ciucă.

Marius Screciu, viceprimarul orașului Drobeta Turnu Severin, a spus că nu are nimic împotrivă ca FC Universitatea Craiova să se joace și să se antreneze pe stadionul de la malul Dunării, condiția fiind respectarea contractul de închiriere.

În principiu, echipa poate juca dacă se respectă contractul de închiriere. Pentru a se antrena le-am oferit Stadionul „Municipal” doar odată pe săptămână. Este dificil în acest moment să se antreneze de mai multe ori pentru că vremea nu permite. În momentul în care vremea se va îndrepta, fotbaliștii se pot antrena și de două sau trei ori în funcție de cum au ei programate antrenamentele”, a declarat viceprimarul Severinului, potrivit postului local de televiziune RTS.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;