FCU Craiova se retrage din campionat - stiridesport.ro

UPDATE: Demis la finalul săptămânii trecute, Napoli a declarat că se consideră în continuare antrenorul Craiovei, motiv pentru care a refuzat Farul Constanța

"Am fost sunat insistent de președintele Farului, dar l-am refuzat. Eu am contract cu Universitatea Craiova încă 3 ani, prin urmare nu puteam să plec. Azi dimineață m-a sunat președintele și mi-a spus că s-a înțeles cu Nanu.

Am înțeles că echipa a revenit de la Severin la Craiova și că jucătorii își cer banii la Adrian Mititelu. Nu cred că aici e sfârșitul, îmi place să cred că au venit la Craiova doar pentru a se antrena pe stadionul Depou de lângă gară" a spus Napoli pentru www.stiridesport.ro.

----------------------------------------

UPDATE: Adrian Mititelu a confirmat evenimentele de la echipă și a dat vina pe autoritățile de la Calafat și Severin, care nu au lăsat formația să se antreneze pe stadioanele din localitate. 

"Nu mai știu ce să mai fac. M-au blocat peste tot. La Calafat și-au bătut joc de mine, la Craiova la fel, acum văd că și la Severin nu mă mai lasă să mă antrenez. Jucătorii mei nu mai au unde să se antreneze, nu mai știu ce să mai fac" a spus patronul Științei pentru Fanatik.ro. 

Veștile proaste nu se opresc aici: Ștefan Nanu a părăsit ieri cantonamentul Universității Craiova și va semna un contract cu Farul Constanța, conform Digisport.ro

---------------------------------------

E sfârșitul la FCU Craiova! După aproape două luni de convulsii și incertitudini, presărate și de certuri între patronul Adrian Mititelu și Marin Condescu, echipa alb-albastră se apropie de sfârșitul existenței. Știința se va retrage din campionat, iar jucătorii vor pleca liberi de contract.

În aceste momente lotul celor de la FCU se deplasează cu autocarul de la Severin la Craiova, acolo unde Adrian Mititelu le va înmâna jucătorilor actele prin care aceștia se vor putea transfera gratis la orice altă echipă. 

"E sfârșitul. Nu se mai putea să continuăm așa, neplătiți din vară și fără condiții de antrenament. Nu ne prezentăm la meciul de la Slatina, ne retragem din campionat 100%. Păcat că s-a ajuns aici" au spus surse din interiorul clubului oltean pentru www.stiridesport.ro.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;