Plecarea lui Napoli - un lucru bun? - stiridesport.ro

FC Universitatea Craiova a trecut în această săptămână prin trei cutremure: Adrian Mititelu s-a certat ireversibil cu Marin Condescu, cel care, teoretic, venise să salveze clubul, iar aseară Nicolo Napoli  a fost demis și înlocuit cu Ștefan Nanu. În semn de solidaritate, și președintele Marcel Iancu și-a dat demisia.

De Napoli dorea să scape din ianuarie, Marcel Iancu e așteptat la club

Patronul Adrian Mititelu a intrat la Radio GSP și a vorbit despre aceste trei evenimente.

"Plecarea lui Napoli e cea mai bună decizie. M-am rugat de el să accepte altă funcție în club sau să ia o vacanță până la vară, dar nu a vrut. Vă garantez că va mai lucra cu mine, a mai spus că nu şi după ce l-am dat afară la un meci cu Vaslui. El mi-a spus când s-a terminat turul că nu se întoarce pentru retur. Am fost suprins cînd a făcut-o, de atunci mă gândisem la Nanu. Napoli m-a ameninţat cu demisia de vreo 3 ori până acum, cea mai importantă preocupare a lui este să pozeze pentru suporteri şi pentru presă.

Condescu nu a venit să ajute, am fost puţin naiv, dar mi-am dat seama la timp. Despre președintele Iancu eu cred că de luni se va întoarce la club, a fost aproape de noi la greu. Nu are motive să îmi reproşeze nimic, Iancu în particular mi-a aprobat decizia de a-l da afară pe Napoli. Probabil vrea să arate solidaritate cu fostul antrenor câteva zile" a spus Mititelu, citat de www.gsp.ro.

Se antrenează la Calafat, joacă în retur

Patronul oltenilor a vorbit și despre posibilitatea ca Universitatea Craiova să reia returul în liga secundă.

"Am renunţat la măsura de protest de a nu juca meciurile. A fost o pornire de moment, le-am face jocurile celor care ne vor răul, dacă nu ne-am prezenta. Ne antrenăm la Calafat" a spus Mititelu pentru sursa citată mai sus.

 

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;