Liga 2: Fotbaliștii de la FC Universitatea mai au de așteptat pentru a-și primi restanțele financiare

Neplătiți de luni bune, fotbaliștii echipei FC Universitatea Craiova trageau speranțe că situația financiară se va rezolva după venirea lui Marin Condescu. Fostul președinte al clubului Pandurii Târgu 

FC Universitatea Craiova, la revenirea pe Ion OblemencoNeplătiți de luni bune, fotbaliștii echipei FC Universitatea Craiova trageau speranțe că situația financiară se va rezolva după venirea lui Marin Condescu. Fostul președinte al clubului Pandurii Târgu Jiu a explicat în ce condiții elevii antrenați de Nicolo Napoli își vor primi salariile restante.

Am dat asigurări că echipa va fi ajutată începând de acum și până la finalul acestui sezon. Jucătorii nu au primit salariile de pe ultimele 7 luni, iar până la finalul acestui campionat vom avea un buget de 300.000 de euro. Dacă reușim cu planul de reorganizare, dacă se obține licența și promovăm, am convenit ca toți banii din drepturile de televiziune să-i dăm pentru achitarea celor șapte salarii”,  a declarat Marin Condescu la Sport Total FM.

FC Universitatea Craiova se află pe poziția a treia în clasamentul play-off-lui din Seria de Vest a ligii secunde, cu 9 puncte, la unul în spatele celor de la CS Universitatea Craiova, echipă ce ocupă, în acest moment, ultimul loc ce permite promovarea în Liga 1, dar marele hop pentru echipa lui Napoli îl reprezintă aprobarea planului de reorganizare.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;