Recursul la faliment se judeca in iunie

Hotărârea Tribunalului Braşov, din 9 aprilie, care a băgat Universitatea Craiova în faliment, rămâne în vigoare până la judecarea recursului.

Clubul de Fotbal Universitatea Craiova solicitase Curţii de Apel Braşov suspendarea hotărârii Tribunalului până la soluţionarea recursului privind intrarea în procedura de faliment. Instanţa a respins însă cererea.
Adrian Mititelu, patronul clubului de fotbal Universitatea Craiova a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că recursul se va judeca în luna iunie.

Curtea de Apel Braşov a respins astăzi (n.r. ieri) cererea noastră de suspendare a hotărârii tribunalului până la soluţionarea recursului nostru. Acesta se va judeca în luna iunie.
A afirmat Mititelu

Tribunalul Braşov a respins pe 9 aprilie planul de reorganizare în dosarul de insolvenţă al clubului de fotbal.

Instanţa a infirmat planul de reorganizare impus de debitoarea SC FC U Craiova SA şi a dispus începerea procedurii de intrare în faliment şi a numit în calitate de lichidator judiciar provizoriu Asociaţia de Insolvenţă SPRL Bucureşti. De asemenea, Tribunalul Braşov a stabilit data de 17 septembrie pentru continuarea procedurii.
Se arată în soluţia Tribunalului Braşov, scrie MEDIAFAX

Reprezentanţii clubului au făcut recurs la această decizie.
Pe 3 aprilie, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a luat act de decizia de retragere din toate competiţiile a echipei FC Universitatea Craiova.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;