Mitic: "La FC U e sclavie" - stiridesport.ro

Lucrurile la FC Universitatea Craiova sunt departe de a se rezolva, chiar dacă venirea lui Marin Condescu părea să aducă liniștea.

Unul dintre jucătorii străini face acuzații grave la adresa lui Adrian Mititelu pentru neplata a șapte salarii, considerându-se dus de nas de finanțatorul oltean.

"Din august, de când am semnat cu FC U, am tot așteptat ca domnul Mititelu să-mi facă permis de ședere. Am stat 3 luni și încă 30 de zile, dar a trebuit să plec. Acum nu mai pot să intru, pentru că cei de la vamă nu mă mai lasă, că trebuie să stau alte trei luni în Serbia, pentru că nu am acel permis de ședere și pentru că am stat mai mult de 3 luni în Romania. În tot acest timp nu pot să mă antrenez cu nicio echipă pentru că sunt sub contract cu FC U. Aștept și tot aștept, bani nu am mai văzut de 7 luni, dar sunt disperat, că nici nu ma declară jucător liber de contract. Practic nu am drept de muncă, iar asta e sclavie, că altceva nu văd!

Nu pot să bag memoriu atât timp cât clubul este în insolvență, dar am făcut-o la nivel de permis de ședere. Degeaba am oferte dacă sunt sub contract cu FC U. Am crezut că dacă vine domnul Condescu se va mai schimba ceva, dar nu mai știu nimic, decât de prin ziare ce mai citesc.

În vară, domnul Napoli mi-a zis ceva, domnul Mititelu mi-a zis altceva și am semnat, că am avut încredere, iar acum nu mai pot decât să aștept să devin liber și să joc în altă parte. Am jucat doar pentru acei suporteri, care sunt fantastici”, a declarat fostul fundaș al FC U Craiova, Milan Mitic, în emisiunea “Fluier final” de la Sport Total FM.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;