Liga 2: Mititelu catre Condescu: "Universitatea Craiova are nevoie de bani, nu de asociatii"

Deși după venirea lui Marin Condescu în funcția de manager general al clubului FC Universitatea Craiova Adrian Mititlu spunea că va trece în linia a doua, patronul echipei din Bănie nu a stat prea mu...

29.01.14 Condescu si MititeluDeși după venirea lui Marin Condescu în funcția de manager general al clubului FC Universitatea Craiova Adrian Mititlu spunea că va trece în linia a doua, patronul echipei din Bănie nu a stat prea mult departe de mass-media. Mititelu dă de înțeles că Marin Condescu și-a depășit atribuțiile.

Înţelegerea cu Marin Condescu a suferit modificări. El a deviat de la planul inițial. Niciodată nu am spus că dau acelei asociaţii 33% din acţiuni. Universitatea Craiova are nevoie de bani, nu de asociaţii. Condescu m-a contactat pe mine prin intermediul lui Săndoi. A spus la început că are sponsori care vor să ajute echipă la greu şi că poate să aducă jucători împrumut de la Pandurii, jucători care nu au mai venit. De aici s-a plecat, dar apoi a preluat discuţia mea despre planul de reorganizare şi s-a ajuns la discuţia cu 33% din acţiuni pentru Asociație. Domnul Condescu este într-o oarecare eroare. N-a avut mandat de la mine să vorbească de reorganizarea clubului. Eu chiar vreau să dau acțiuni suporterilor, dar unei asociaţii agreate de mine, cu un statut bine stabilit. O să dau 33% din acţiuni asociaţiei când va avea 10.000 de membri, iar când o să aibă 25-30 000 le dau chiar 51%. Sunt zvonuri că Marin Condescu ar fi fost trimis de Mihai Rotaru de la CSU, dar eu nu cred asta. Am înţeles că a avut 4-5 întâlniri cu el. Cu mine s-a văzut de 2 ori. Dacă cineva şi-a imaginat că pot fi păcălit cu o asociaţie, s-a înşelat”, a spus Mititelu la Radio GSP.

În altă ordine de idei, Mititelu și-a continuat războaiele mai vechi cu CS Universitatea Craiova, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

„Am înţeles acum că aceasta clona vrea să organizeze Cupa “Ion Oblemenco”. E o blasfemie. Ei mai bine ar organiza Cupa prea slăvitului conducător Mircea Sandu. Sandu nu s-ar fi retras niciodată dacă nu ar fi existat în instanţă cazul Universitatea Craiova. Ce se întâmplă la FRF este o înţelegere politică dar văd că şi USL-ul se rupe şi le-aş fi recomandat în loc de USD să înfiinţeze CS USL, că sunt obişnuiţi. Peste 10-15 ani o să apară cartea mea. Presa ştie doar 20% din ce ne-au făcut ei nouă. Dragomir zice că o să scota el o carte, eu vreau să îi luaţi interviu lui Dragomir după sentinţa finală din proces. Va avea o fată pătrată şi maxilarul blocat. Nu-mi doresc ca Popescu să fie condamnat, dar dacă va fi şi va câştiga alegerile FRF niciodată nu va putea fi validat. Nu poate obţine carnetul fiscal de activitate fără cazier”, a mai declarat Mititelu.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;