«Declaraţiile despre fuziune, greşit înţelese»

Subiectul fotbalistic al ultimelor zile în Craiova este o posibilă fuziune a celor două cluburi existente la ora aceasta în Bănie, subiect la care a făcut referire, într-o conferinţă de presă, şi patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu. Într-un interviu acordat gsp.ro...

Subiectul fotbalistic al ultimelor zile în Craiova este o posibilă fuziune a celor două cluburi existente la ora aceasta în Bănie, subiect la care a făcut referire, într-o conferinţă de presă, şi patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu. Într-un interviu acordat gsp.ro, Adrian Mititelu a precizat că declaraţiile managerului general Marin Condescu au fost interpretate greşit.

Fuziunea e o prostie, nu mă interesează. Nu se pune problema să se întâmple aşa ceva. Este un subiect artificial. Noi avem un război judiciar cu CS U, nu se pune problema fuziunii. Domnul Marin Condescu nu s-a referit la fuziune în declaraţii.
Adrian Mititelu la Radio GSP

În urmă cu o săptămână, Adrian Mititelu şi-a arătat disponibilitatea ca oricine să poată deveni acţionar la Universitatea Craiova.

Mi-am exprimat dorinţa de deschidere a acţionariatului către toţi cei interesaţi. Mi s-a reproşat că am spus că este echipa mea şi a copiilor mei. A fost o afirmaţie nefericită. Acest club se numeşte Universitatea Craiova. Înglobează sute de mii şi milioane de suflete şi de patimi.
A explicat patronul Universităţii

Adrian Mititelu a fost apoi ferm: “Universitatea Craiova este una singu.Şi marea majoritate a suporterilor şi-a exprimat, în ultimele zile, dezaprobarea faţă de o eventuală fuziune. La meciul direct dintre CSU şi Universitatea Craiova, desfăşurat pe stadionul Ion Oblemenco, cel puţin 15.000 de suporteri au susţinut Universitatea Craiova.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;