Se rupe parteneriatul Mititelu-Condescu - stiridesport.ro

Apele s-au tulburat din nou la Universitatea Craiova. Parteneriatul dintre Mititelu şi Condescu pare să fi ajuns la sfârşit. Patronul ŞtiinÅ£ei a criticat acÅ£iunile managerului general, într-un interviu acordat pentru Radio GSP.

"Înțelegerea cu Marin Condescu a suferit modificări. El a deviat de la planul inițial. Niciodată nu am spus că dau acelei asociații 33% din acțiuni. 

Universitatea Craiova are nevoie de bani, nu de asociații. Condescu m-a contactat pe mine prin intermediul lui Săndoi. A spus la început că are sponsori care vor să ajute echipa la greu și că poate să aducă jucători împrumut de la Pandurii, jucători care nu au mai venit.

De aici s-a plecat, dar apoi a preluat discuția mea despre planul de reorganizare și s-a ajuns la discuția cu 33% din acțiuni pentru Ascociatie.

Să dai acțiuni gratis toată lumea vrea. Domnul Condescu este într-o oarecare eroare. N-a avut mandat de la mine să vorbească de reorganizarea clubului.

Eu chiar vreau să dau acțiuni suporterilor, dar unei asociații agreate de mine, cu un statut bine stabilit.

O să dau 33% din acțiuni asociației când va avea 10.000 de membri, iar când o să aibă 25-30 000 le dau chiar 51%.

Sunt zvonuri că Marin Condescu ar fi fost trimis de Mihai Rotaru de la CSU, dar eu nu cred asta. Am înțeles că a avut 4-5 întâlniri cu el. Cu mine s-a văzut de 2 ori. Dacă cineva și-a imaginat că pot fi păcălit cu o asociație, s-a înșelat.

Am înțeles acum că această clonă vrea să organizeze Cupa "Ion Oblemenco". E o blasfemie. Ei mai bine ar organiza Cupa prea slăvitului conducător Mircea Sandu.

Sandu nu s-ar fi retras niciodată dacă nu ar fi existat în instanță cazul Universitatea Craiova. Ce se întâmplă la FRF este o înțelegere politică dar văd că și USL-ul se rupe și le-aș fi recomandat în loc de USD să înființeze CS USL, că sunt obișnuiți.

Peste 10-15 ani o să apară cartea mea. Presa știe doar 20% din ce ne-au făcut ei nouă. Dragomir zice că o să scoată el o carte, eu vreu să îi luați interviu lui Dragomir după sentința finală din proces.

Va avea o față pătrată și maxilarul blocat. Nu-mi doresc că Popescu să fie condamnat, dar dacă va fi și va câștiga alegerile FRF niciodată nu va putea fi validat. Nu poate obține carnetul fiscal de activitate fără cazier", a spus Adrian Mititelu la Radio GSP, citat de gsp.ro.

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;