Revolta in vestiarul Craiovei - stiridesport.ro

Parteneriatul dintre Adrian Mititelu şi Marin Condescu pare să fi ajuns deja la final. Patronul Universităţii Craiova l-a atacat fără menajamente pe managerul general, căruia i-a reproşat faptul că şi-a depăşit atribuţiile.

Condescu a fost criticat şi pentru ideea înfiinţării unei asociaţii a suporterilor, care ar fi deţinut 33 la sută din acţiunile unei noi societăţi ce ar fi urmat să unifice cele două cluburi din Craiova. Mai mult, Mititelu a părut deranjat de faptul că Marin Condescu s-a întâlnit cu finanţatorul de la CS U, Mihai Rotaru.

"Înțelegerea cu Marin Condescu a suferit modificări. El a deviat de la planul inițial. Niciodată nu am spus că dau acelei asociații 33% din acțiuni. Universitatea Craiova are nevoie de bani, nu de asociații. Condescu m-a contactat pe mine prin intermediul lui Săndoi. A spus, la început, că are sponsori care vor să ajute echipa la greu și că poate să aducă jucători împrumut de la Pandurii, jucători care nu au mai venit. Dacă cineva și-a imaginat că pot fi păcălit cu o asociație, s-a înșelat", a spus Mititelu la Radio GSP.

Ieşirea lui Mititelu vine după ce patronul a refuzat în ultimul moment ca echipa să plece în cantonamentul aranjat de Condescu, la Cisnădie. Mititelu insistă ca Napoli şi jucătorii să rămână în Craiova pentru a-i sensibiliza pe judecători la următorul termen, în care se va stabili dacă Ştiinţa va avea sau nu dreptul de a reveni pe Ion Oblemenco.

Antrenamente prin parcuri

De ce lucruri n-a ţinut cont Mititelu? Jucătorii au ajuns la limita răbdării. Fotbaliştii n-au primit nici măcar un salariu în acest campionat. Mai mult, pregătirea pentru retur e pusă în pericol. Jucătorii Universităţii Craiova se antrenează prin parcuri şi pe terenuri sintetice de dimensiuni reduse. Aceasta, în timp ce principalele contracandidate la promovare, CS U şi ASA, participă la stagii de pregătire în Antalya. Joi, ASA a jucat un amical cu Şahtior Doneţk, miercuri, Craiova a jucat pe un teren sintetic, la Bradu.

Problema cea mai mare rămâne cea legată de condiţiile de antrenament. "Nu se mai poate aşa. Ne dor toate oasele. Noi ne antrenăm tot pe sintetic şi prin parcuri şi în câteva săptămâni începe campionatul. Măcar de-am avea un sintetic de dimensiuni normale. Ieri, la Bradu, ne-am simţit ca şi cum ieşisem dintr-o piscină în plin ocean. Nimeni nu mai are încredere în nimeni, citim peste tot de scandaluri între doi oameni care şi-au dat mâna în urmă cu doar 10 zile. Ce să mai înţelegem? Spunem că vrem să promovăm dar pierdem timpul cu scandaluri", se plâng jucătorii lui Napoli.

 

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;