Cinci titulari l-au tradat pe Mititelu - stiridesport.ro

Adrian Mititelu a retras FC Universitatea Craiova din liga a doua în urmă cu câteva zile motivând că echipa sa nu are mijloace pentru a-și desfășura activitatea.

Motivul este însă cu totul altul. Cinci titulari ai echipei l-au trădat pe finanțatorul oltean. Hotoboc, Ciucă, Buşu, Stoianof şi Goge au semnat împotriva planului de reorganizare, ceea ce ar însemna intrarea clubului FCU în faliment, scrie fanatik.ro.

Cei cinci nu au fost astfel de acord cu reeșalonarea creanțelor și astfel au recurs la acest gest: "Noi am jucat pentru echipă, fanii să nu ne acuze. Mititelu să ne dea banii pe 9 luni şi vă asigur că ne retragem documentele. Am semnat acele acte după ce Mititelu a decis să nu ne prezentăm la Slatina. Am primit informaţii că el va retrage echipa din campionat, iar în aceste condiţii am vrut să ne asigurăm că o să ne recuperăm banii", a spus Hotoboc pentru sursa citată.

Doi dintre jucători au refuzat să facă acest lucru. Din respect pentru Universitatea Craiova, Robert Săceanu și Andrei Preda nu au vrut să semneze astfel de acte.

Acești fotbaliști au fost contactați în iarnă și de către oficiali de la CSU pentru a schimba tabără, dar în acel moment au refuzat să facă asta.

Actele depuse la Judecătoria Brașov, în facsimil, pot fi văzute aici.

Craiova, aşteptată degeaba de UTA, la Severin. Preşedintele oltenilor anunţă sfârşitul Universităţii

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;