UTA deplaseaza 19 jucatori la Turnu Severin macar pentru... un antrenament de 60-70 de minute

Utiştii sunt puşi într-o situaţie tragi-comică în acest weekend. Şi aşa dărâmaţi de plecarea lui Adrian Falub la Târgu Mureş, dar şi de remiza internă cu Minerul Motru lăsată cu alţi indisponibili, fotbaliştii „textilişti” sunt prinşi la mijloc în toată

Utiştii sunt puşi într-o situaţie tragi-comică în acest weekend. Şi aşa dărâmaţi de plecarea lui Adrian Falub la Târgu Mureş, dar şi de remiza internă cu Minerul Motru lăsată cu alţi indisponibili, fotbaliştii „textilişti” sunt prinşi la mijloc în toată tevatura cu retragerea neratificată de Federaţie a Universităţii Craiova. Comisia de Competiţii a programat meciul, au fost delegaţi şi arbitrii, aşa că arădenii trebuie să se prezinte la meciul de la Turnu Severin pentru a nu pierde, la rândul lor, la „masa verde”.

Iar noul tehnician al „Bătrânei Doamne” pare să ia în serios această deplasare. „La un moment dat, mi-aş fi dorit să plecăm de sâmbătă, dar s-a considerat că nu are rost să ne grăbim. Suntem într-o postură delicată, ştim că vom ajunge obosiţi la Turnu Severin, dar, pe de altă parte, trebuie să găsim resurse, să jucăm şi să câştigăm dacă formaţia gazdă va intra pe teren. Dar, dacă nu vom juca pe puncte, vom face un antrenament de 60-70 de minute. Ne vom încadra în minutele în care putem folosi arena din Turnu Severin. Tocmai de aceea, am ţinut să deplasăm toţi jucătorii apţi”, a explicat Stelian Gherman.

Totuşi, fostul antrenor al Unirii Alba Iulia îi va lăsa acasă pe fotbaliştii suspendaţi Neagu şi Monac, plus fotbaliştii accidentaţi, Apostu şi Mardare. În schimb, chiar dacă acuză şi ei probleme medicale, Feussi, Ola şi Popescu vor merge pe Dunăre şi, eventual, se vor antrena separat de grup. „O să ducem 19 jucători la Turnu Severin, vrem să unim cât mai mult echipa în vederea întâlnirilor ce urmează. Mai avem un play-out în faţă, la capătul căruia trebuie să ne îndeplinim obiectivul”, a adăugat tehnicianul.

Acesta a semnat deja contractul de antrenor cu UTA, numai că deocamdată nu poate fi înregistrat ca „principal”. La Federaţie, figurează încă Adrian Falub şi asta pentru că Adrian Marţian refuză să-i dea dezlegarea fostului tehnician plecat la ASA Târgu Mureş. Ajutorul lui Gherman, Costică Olariu va semna şi el actele cel mai probabil luni, dar conducerea clubului mai trebuie să găsească şi un antrenor cu portarii.

Sursa: Sport Arad

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a comenta

;